Meniul a fost mamaliguta cu branza rasa si smantana, paine, fructe si iaurturi 550 de caserole au fost gatite si daruite cu drag varstnicilor si familiilor nevoiase!
Multumim tuturor colaboratorilor pentru sustinere!
Asociaţia Masa Saracilor
Citește Mai Mult
Echipa de bucatari va saluta cu drag pe toti cei care puneti umarul la aceasta campanie!
S-au gatit sapte oale mari cu un total de 514 caserole cu pilaf de orez cu legume si cremvusti care au plecat miercuri catre beneficiarii din Cluj-Napoca, Floresti, Dezmir si Gherla, cu sprijinul e... Citește Mai Mult
O sambata minunatata in care ne-am facut inca o data datoria! Am gatit paste cu tocanita de pui si smantana, o minunatie!
Multumim bucatarilor nostri Ovidiu, Sandu, Cristian si Daniel, multumiri doamnei Viorica, distribuitorilor ce livreaza pe teren, donatorilor si sponsorilor!
Duminica de Sf Inviere ne-a gasit la bucatarie gatind cu drag pentru necajitii nostri, cartofi frantuzesti cu sunca si maioneza. E incredibil cata mobilizare exista in acest moment la Cluj-Napoca in zona caritabila. Simtim ca rolul nostru, al tuturor, a devenit vital in aceasta perioada pandem... Citește Mai Mult
Nu apucam sa postam in ritmul in care gatim, muncim cate 12-13 ore pe zi la bucatarie, iar dimineata la prima ora facem aprovizionarea. Am mai depasit o bariera mentala, 546 de caserole de mancare au fost impartite azi, pilaf de orez cu multe legume si carnati, dar si pilaf de orez cu ciuperci... Citește Mai Mult
Sambata am umplut mesele cu 490 de portii de paste cu tocanita de ciuperci cu smantana care au plecat spre persoane din Cluj-Napoca, Floresti, Apahida, Dezmir si Gherla. Multumiri celor care care ne-au donat bani, alimente, prajituri, spirt!
Asociaţia Masa SaracilorCitește Mai Mult
Duminica am batut recordul cu 375 de caserole distribuite la persoane varstnice sau cu o situatie materiala precara, in colaborare cu 18 organizatii care identifica persoane si ne ingroasa listele ora de ora!
Ii admiram pe voluntarii care reusesc sa distribuie la domiciliu atata hrana,... Citește Mai Mult